Scroll Top

ŠTO SVE NUDIMO U NAŠEM PANSIONU?

Smještaj u apartmanima i sobama sa uključenim doručkom. Cijene su određene kalkulacijom za pojedinu narudžbu u određenoj smještajnoj jedinici.

Najave rezervacija se vrše putem e-maila, koju odmah potvrđujemo kao pred-rezervaciju (ako je upit) ili  kao rezervaciju (ako je fiksno kada je uplaćena akontacija).

Doručak poslužujemo u terminu 8:30 h – 9:30 h, kao švedski stol uz djelomično posluživanje na stol.

Dvorište, parking za goste sa puno zelenila, zatvoreno i ograđeno. Za svaku smještajnu jedinicu osigurano  mjesto za 1 auto.

Dvorište i vanjski prostor je osiguran video nadzorom.

Grill sa natkrivenom nadstrešnicom, stol i sjedalice za zajedničko druženje uz mogućnost pripreme  jela sa grila u vlastitom aranžmanu.

Odojak na ražnju, jednom tjedno u vrijeme ručka (14h)

Restoran gdje se poslužuje svakodnevno doručak, a večere ponedjeljkom i petkom te ponuda pića, domaćih proizvoda i vlastitih suvenira.

Doručak poslužujemo u terminu 8:30 h – 9:30 h, kao švedski stol uz djelomično posluživanje na stol.

Plaža je 50m od Pansiona, dio je u hladovini sa sjedalicama i stolovima, obložena sitnim kamenčićima, a drugi dio je plato za sunčanje, a ima i mali tobogan. Svakodnevno se uređuje i čisti.

Vanjski bazen se nalazi uz Pansion, gdje je i manje igralište za djecu, potreban nadzor roditelja. Tu je i mjesto za stolni-tenis.

Aktivnosti na moru , gosti mogu unajmiti u našem Pansionu kajak ili sup dasku sa veslima.

Korištenje interneta, besplatno, uz prijavu  (Wifi code).

Kućni ljubimci :Mogućnost smještaja sa manjim kućnim ljubimcem, ali na upit radi rasporeda prema drugima gostima. Doplata prema cjeniku.

10 APARTMana
INTERNET
22-45 m2
PARKING

PRIZEMLJE

Apartmani koji nude bezbrižnost i opuštenost

Tu se nalaze 3 apartmana u nizu pogodno za grupni smještaj više obitelji i jedan manji apartman u drugom dijelu na  povišenom prizemlju odvojen samostalnom terasom pogodno za obitelj s malom djecom.

Svi apartmani imaju odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom , kupaonicu i terasu. Spavaća soba ima francuski krevet, neki apartmani imaju još krevet za jednu osobu.

Apartmani su opremljeni klima uređajima, tv aparatima, hladnjakom sa zamrzivačem, te priborom za pripremu i posluživanje hrane, raspolažu i posteljinom u sobama, toaletni pribor i ručnike.

Svaki  apartman  ima vlastitu terasu sa vrtnim namještajem (stol i sjedalice ). Na terasama je dozvoljeno pušenje.

Clear Filters
Apartman Adria 01
Apartman Adria 01
9 prosinca, 2020

Apartman se nalazi u prizemlju, ima zaseban ulaz te je klimatiziran. Veličine je 22m2 + 10m2 terase. Dnevna soba je sa kuhinjom, a u spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj.

Apartman Adria 02
Apartman Adria 02
25 studenoga, 2023

Apartman se nalazi u prizemlju, ima zaseban ulaz te je klimatiziran. Veličine je 38 m2 + 12 m2 terase. Dnevna soba je sa kuhinjom, a u spavaćim sobama se nalaze francuski ležajevi.

Apartman Adria 03
Apartman Adria 03
25 studenoga, 2023

Apartman se nalazi u prizemlju, ima zaseban ulaz te je klimatiziran. Veličine je 42 m2 + 10 m2 terase. Dnevna soba je sa kuhinjom, a u spavaćim sobama se nalaze francuski ležajevi.

Apartman Adria 04
Apartman Adria 04
25 studenoga, 2023

Apartman se nalazi u prizemlju, ima zaseban ulaz te je klimatiziran. Veličine je 30 m2 + 10m2 terase. Dnevna soba je sa kuhinjom, a u spavaćoj sobi je francuski krevet + ležaj za 1 osobu.

Međukat uz krovnu terasu

Apartman sa neviđenim pogledom na obalu  i prirodne divote

Tu se nalazi samo 1 apartman uz veliku terasu za opuštanje i promatranje  prirodne ljepote koja nas okružuje  sa svih strana ali pogled plijeni mir i spokoj jednog malog bisera naše hrvatske obale. Ta velika terasa ima stolove i sjedalice i jednu ljuljačku za djecu.

Ali ovaj poseban apartman ima vlastitu privatnu terasu uz ulaz u apartman sa vanjskim stolom i stolicama  Apartman ima dvije  odvojene spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom , kupaonicu . Spavaće sobe : jedna ima  francuski krevet., druga ima dva odvojena kreveta

Apartman ima klima uređaj, tv aparat, hladnjak sa zamrzivačem, te priborom za pripremu i posluživanje hrane, opremljen je sa posteljinom za sobe kao  i za sofu u dnevnom boravku, ima i toaletni pribor i ručnike.

PRVI KAT

Apartmani za poseban doživljaj za parove

Ovdje imamo 2 apartmana sa terasama na zapadnu stranu sa pogledom na prirodno raslinje i djelomičan pogled na more,  pogodno za parove ili osobe koje vole intimnu atmosferu. Rano jutarnja ugodna toplina sunca a poslijepodne hladovina na terasi u smiraj dana.

Apartmani imaju odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom , kupaonicu i terasu. Spavaća soba ima francuski krevet., toaletni stolić sa ogledalom.

Apartmani su opremljeni klima uređajima, tv aparatima, hladnjakom sa zamrzivačem, te priborom za pripremu i posluživanje hrane, raspolažu i posteljinom za spavaću sobu kao  i za sofu u dnevnom boravku, ima i toaletni pribor i ručnici.

Svaki  apartman  ima vlastitu terasu sa vrtnim namještajem (stol i sjedalice )

 

Clear Filters
Apartman Adria 06
Apartman Adria 06
25 studenoga, 2023

Apartman se nalazi na 1. katu, ima zaseban ulaz te je klimatiziran. Veličine je 30 m2 + 8m2 terase. Dnevna soba je sa kuhinjom, a u spavaćoj sobi je francuski krevet.

Apartman Adria 07
Apartman Adria 07
25 studenoga, 2023

Apartman se nalazi na 1. katu, ima zaseban ulaz te je klimatiziran. Veličine je 30 m2 + 10 m2 terase. Dnevna soba je sa kuhinjom, a u spavaćoj sobi je francuski krevet.

DRUGI KAT

ApartmAni za uživanje u pogledu na more I nedirnutu prirodu

Ovdje imamo 3 apartmana sa terasama na zapadnu stranu sa pogledom na prirodno raslinje i direktni pogled na more,  pogodno za sve tipove posjetitelja i gosta. željnih  trenutaka opuštanja i promatranja veličanstvene prirode, koju rijetko primjećujemo. Rano jutarnja ugodna toplina sunca a poslijepodne hladovina na terasi u smiraj dana.

Apartmani imaju odvojenu jednu ili dvije  spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom , kupaonicu i terasu.

Apartmani su opremljeni klima uređajima, tv aparatima, hladnjakom sa zamrzivačem, te priborom za pripremu i posluživanje hrane, raspolažu i posteljinom za spavaću sobu kao  i za sofu u dnevnom boravku, ima i toaletni pribor i ručnici.

Svaki  apartman  ima vlastitu terasu sa vrtnim namještajem (stol i sjedalice )

 

Clear Filters
Apartman Adria 08
Apartman Adria 08
25 studenoga, 2023

Apartman se nalazi na 2.katu, ima zaseban ulaz te je klimatiziran. Veličine je 38 m2 + 14 m2 terase. Dvije spavaće sobe imaju francuske ležajeve.

Apartman Adria 09
Apartman Adria 09
25 studenoga, 2023

Apartman se nalazi na 2.katu, ima zaseban ulaz te je klimatiziran. Veličine je 30 m2 + 8 m2 terase. Spavaća soba ima francuski ležaj, toaletni stolić sa ogledalom.

Apartman Adria 10
Apartman Adria 10
25 studenoga, 2023

Apartman se nalazi na 2.katu, ima zaseban ulaz te je klimatiziran. Veličine je 30 m2 + 10 m2 terase. Spavaća soba ima francuski ležaj + ležaj za 1 osobu.

SOBE

Jednostavni smještaj za usputne putnike

Tu se nalaze 2 sobe u prizemlju sa francuskim ležajem , pogodno za dopunski smještaj uz apartmane ili u slučaju kada se gosti odluče za ovaj smještaj kada su ostali kapaciteti zauzeti. Isto tako ovdje mogu boraviti gosti ,koji su u prolazu i trebaju kraći boravak.

Sobe imaju francuski krevet, jedna soba  ima još krevet za jednu osobu.

Sobe su opremljene klima uređajima, tv aparatima, mini hladnjakom , te priborom za pripremu kave i čaja, raspolažu i posteljinom za krevete, toaletni pribor i ručnike. Aparat za kavu i kuhalo za vodu .

Sobe imaju  vlastitu terasu sa vrtnim namještajem (stol i sjedalice )