Scroll Top

O nama

Obiteljski smo angažirani u ovom poslu sa 3 generacije, porijeklom smo sa sjevernog djela Hrvatske blizu granica Austrije i Mađarske. Tako da nosimo i šire životne navike i iskustva, a ovdje živimo 25 godina.

Naš Pansion je izgrađen 1991g pred sam početak domovinskog rata, te je u tim ratnim događanjima devastiran. Nakon vraćanja u normalni život, krenuli smo u obnavljanje i rekonstrukciju kuće, koju još i danas uređujemo i prilagođavamo namjeni pansionskim potrebama.

Volimo ovaj posao, jer smo druželjubivi i skloni sklapanju prijateljstva, pa takav duh unosimo u ovaj posao. Želite li biti u srdačnom i bezbrižnom okruženju, vi ste onda odabrali pravo mjesto za odmor!

Gdje smo

Ako dolazite autocestom  Zagreb-Zadar, trebate koristiti izlaz s autoceste Maslenica (ne Posedarje), a kad prođete most – nastavite vožnju cca 5km do Pansiona Adria-Haus. Uskoro će se vidjeti natpis „PANSION“ a na velikoj žutoj reklamnoj tabli stoji Pansion Adria Haus. To je prije oznake mjesta Posedarje cca 2km.

A ako dolazite iz smjera  Zadar ili Split, kada se dođe do oznake mjesta Posedarje, treba nastaviti put prema  Zagrebu ili Maslenici, ali nikako ne skretati u mjesto  Posedarje, treba proći oznaku sa izlazom iz Posedarja i za samo cca 2km nakon toga vidi se žuta velika reklamna tabla sa velikim natpisom  PANSION Adria-Haus, tada se spustite prema moru nakon 100m  tu se nalazi naš Pansion…

Ako koristite sistem za navigaciju trebate samo upisati našu adresu.

NAŠA  ADRESA

Pansion Adria-Haus
Bolići-Čiker 5a
23242 Posedarje

Koordinate za navigaciju: 44.214744N, 15.502920E (GPS)

KONTAKT OSOBA ZA GOSTE ADRIA-HAUS

Emilija Vabec

Telefoni su:

Jezici sporazumijevanja

Engleski, Njemački,Slovenski,Češki

Nalazimo se na neurbaniziranoj  destinaciji nadomak mjesta Posedarje. Naša najveća prednost je mirno i prirodom okruženo mjesto uz more, bez buke i gužve, gdje možete bezbrižno provesti odmor vi i vaša obitelj.

Krasan pogled na more i uvalu, sa puno zelenila i mogućnosti za druženje, zabavu i uživanje.

Radujemo se svakom gostu, širenju novog prijateljstva i ugodnog ozračja i svi smo ovdje kao jedna obitelj.

Google karta